Feetje·Wat voorbij komt

Feetje vliegt weer

Schermafbeelding 2017-11-05 om 12.58.18
Ik ben niet zo van de maandag. Dan lijken mijn vleugeltjes meer te kreuken dan op andere dagen en zakken mijn kousjes sneller af dan mij lief is. En jullie weten, ik ben een beetje precies op mijn uiterlijk. Voor mij is ‘praktisch’ een gruwel. Mijn vak schept verplichtingen, vind ik. Maar vandaag lette ik er liever niet zo op. Er waren belangrijkere zaken aan de orde.
Gisteravond zette ik mijn wekkertje om 10 uur. Akelig vroeg voor een Feetje, ik weet het, maar ik had letterlijk en figuurlijk iets reuze gewichtigs te doen. Want die zingende lieverd in zijn ruitjesblouse heeft een bijzonder plekje in mijn feeënhartje. Daar kroop hij ooit in en is nooit meer vertrokken.  Maar ik dwaal af … dat heb ik wel vaker.
Ik laadde dus twee kousjes vol met Lavendelblauw, omdat het er vandaag vooral om gaat dat hij zich niet te sappel maakt. Ik blies … en blies … en blies. Bloedjelink natuurlijk, ik knalde bijna tegen de muur, zo hard nieste die grote vent. Gelukkig liep het goed af. Heel belangrijk want ik moet snel nog even langs de groothandel. Morgen breng ik hem Rozerood. Héél véél Rozerood. Succes verzekerd.
En woensdag slapen we allebei lekker uit.

Een gedachte over “Feetje vliegt weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s