Wat voorbij komt

Peter

pg

Tenger gebouwd, een schichtig poppetje met vlasblonde vlechtjes …
Ik was nog klein toen we verhuisden. Mijn nieuwe kamertje was leeg en somber. Boven mijn bed hing een achtergelaten, verkleurde poster. Vocht had de randen lelijk doen omkrullen, maar de afgebeelde man had de liefste ogen die ik ooit zag. Hij waakte over me, zou me redden zo gauw als hij me vinden kon. Ik wist het zeker. Hoe bang ik ook was, op een dag zou hij me komen halen, die meneer die Peter heette. Dan zou ik voor altijd veilig zijn.
Vandaag vond lieve, lieve, o zo lieve Sergio voor mij dezelfde poster. Hoe lang had hij er naar gezocht? Hij deed alsof het weinig voorstelde en beloofde me hem prachtig in te laten lijsten. Peter mag de rest van mijn leven met me mee. Het maakt me gelukkig tot op het bot.

In your eyes ❤

4 gedachten over “Peter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s