Salon

Paul

Wat huilde Patty, mijn klant van half drie. Ze begreep er niets van.

“Paul? Paul! We hebben het hier wel even over mijn Paul, hè? Mijn Paul gaat echt niet vreemd. Mijn Paul is de liefste man die een vrouw zich wensen kan. Hij zeurt nooit. Hij neemt me alles uit handen als het me te veel wordt. Paul? Je kent hem toch. Jij doet hem toch ook? Kan je je een lievere vader voorstellen? Die bestaan niet. Hij doet alles. Onze kinderen naar bed brengen? Altijd!”

Ze snoot toeterend haar neus.

“Mijn Paul vreemd? Echt niet!”

“Nee joh, je vergist je vast,” zei ik nog en zag hem voor me. Wat een knapperd.

“Maar ja, toch stond het er. In zijn telefoon. ‘Ik wil je zien’, schreef hij. ‘Ik verlang er zo naar.’ En haar antwoord loog er ook niet om: ‘Pas op Paul, je hebt het verkeerde emailadres gebruikt. X’ ”

Ik snap wel dat ze zo moest huilen. Paul is echt leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s