Feetje·Liefde

Feetje

feetje
Natuurlijk heeft zo klein zijn als ik ben zijn beperkingen, maar er zijn beslist voordelen aan verbonden. Ongezien heb ik de gelegenheid even heel dicht bij iemand te kruipen en daar wat feeënstof rond te strooien. Zo zit ik nu dicht op de huid van een vriend die daar beslist wel wat van kan gebruiken. Ik moet me goed vasthouden, hoor, want hij schopt nogal om zich heen. En dat is niet gek als je een goede vriend ontiegelijk mist en een andere dierbare het erg lastig heeft. Als je dan slecht slaapt en zo ga je soms een beetje naar doen. Vandaar die feeënstof. Ik klem me dus gewoon even stevig vast en graai een handjevol uit mijn kousje. Lieve HK, sorry als je straks misschien een paar keer moet niezen, maar je hebt echt een portie liefde nodig.
Komt ie …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s