Feetje·Liefde

Feetje

feetje

Soms droom ik mij Feetje, een vertederend schepsel, schattig haast, slechts twee of drie mannenpinklengtes groot, Zo ook vandaag, want mijn bui is speels en ondeugend. Ik wil plagen en behagen.

Mijn ‘slachtoffer’ is aan het werk. Het is een bijzondere dag voor hem, er staat veel op het spel. Ik hoor hem praten. Ik hou van zijn stem. Donker, warm …oké, oké, ik ben al stil. Dat ik zijn stem uitermate opwindend vind, weten jullie immers al lang! Maar hij klinkt anders dan anders. Hij doet alsof hij ontspannen en rustig is, maar hij spreekt iets te duidelijk, te vriendelijk, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Hij lost alle last-minute problemen op, terwijl de paniek net binnen zijn schedel lijkt te blijven. Het is duidelijk dat deze heerlijke man wat afleiding nodig heeft. Ik vouw mijn vleugeltjes glad om mijn heupen, neem een aanloop, spring en trek me aan zijn veter omhoog. Nog een sprongetje en mijn gladgekousde benen klemmen zich om de zoom van zijn broek. Langs de binnenkant klauter ik naar boven. Hoe hoger ik kom, hoe vertrouwder het ruikt. Mijn feetjeshart bonst ervan. Snel druk ik een paar kusjes op zijn kuit. …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s