Liefde

Wijzer?

Zal ik nu echt nooit wijzer worden? Toch weer een beetje aan de klets op chat. Al zijn ze geweldig, met twaalf biddende nonnen ben je soms wel even uitgepraat. Het was een schrijver. Op zijn eerste berichten reageerde ik niet, maar hij doet ook mee aan de Schrijfmarathon en gaf mij ook zijn werkelijke naam, dus ik was niet achterdochtig.
Ook niet toen hij wat verder vroeg. Niet alleen waar ik was en zo – al hadden toen alle alarmbellen moeten gaan rinkelen – maar hij ging de diepte in.
Tot ik puur toevallig zijn vriendenlijst zie en daar iemand tegen kom die ik erg goed ken. Herinneren jullie je Ferry nog? De man waar ik zo stapelverliefd op was, maar die thuis gewoon een vrouw en drie kinderen had zitten en heel hard wegrende toen het te link werd? Hij noemt zich nu anders, maar een in tweeën gedeelde achternaam is niet echt het toppunt van creativiteit, toch?
Zal ik nou echt nooit wijzer worden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s