Liefde

Pijn

Sergio was erg boos toen hij het rommelige verband rond mijn arm zag. Hij sjorde het tweede dekbed van mijn bed en verdween naar de logeerkamer. Geen kus, geen woord. Alleen de deur die keihard dichtknalde.
De nacht duurde lang. Ook Sers lag wakker. Ik heb hem vaak gehoord. Ik denk dat hij tegen de ochtend insliep. Nu wacht ik en kijk naar een kleine koffer en een weekendtas. Ze staan klaar naast de deur. Vreemd dat bijna alles wat ik bezit daar in past.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s