Fleur de Fenne

Gemis

fenne-drwn-04
Luisterend naar de storm, die speelt met de losliggende pannen op het dak soes ik weg naast de man van wie ik hou. Ik geef hem een duwtje zodat hij zich draait. Op zijn zij verandert bijna-snurken in een tevreden diepe ademhaling.
Ik droom na en glimlach om zijn verlegenheid tijdens ons geweldige vrijen. Hoe heerlijk om hem te laten genieten van alles wat zo nieuw voor hem is. Mijn hand streelt zijn heup. Mijn schaambeen vindt zijn naakte billen.
Ook zonder mijn ogen te sluiten, hoor ik nog zijn stem: ‘Ik hou van jou.’ Opnieuw lukte het hem niet zijn ontroering te verbergen. ‘Ik hou van jou. Tot de maan en terug.’ Alles in me maakte hij zacht en warm. Heel dicht bij hem kruip ik en ruik onze vermengde lichaamsgeur. Verderop in de gang praat een van zijn kleintjes in zijn slaap. Vloeibaar geluk, afkomstig uit mijn onderbuik, verspreidt zich door mijn lijf. Mijn ogen worden vochtig. Even. Heel even nog.
Tot ik wakker word, mijn arm strek en weer weet hoe leeg mijn bed is. Hunkering verlamt me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s