Klooster

Witte vlag

witte-vlag

Zeg, lieve schatten hier, zijn jullie mijn dramaqueengedoe ook zo zat? Ik wel! Ik ben er van genezen. Van de liefde, de romantiek. Van het idee dat een man alles voor een vrouw zou doen als hij werkelijk van haar houdt. Dat hij dan een kilometertje of 200 zou rijden, enkel en alleen omdat zij de liefde van zijn leven is. Dat is echt te 2014, dat doen we nu niet meer. Tegenwoordig bellen we onze psychiater als je vriendinnetje moeilijk doet.

Ik laat het voor wat het is. Deze schatten van nonnen kunnen niets uitrichten met een vrouwke zo obstinaat als ik. Ik duik onder. In het feestgedruis. Al wordt het mijn dood. Het interesseert me geen bliksem. Fijne feestdagen, lieve vrienden. En hartstikke bedankt voor jullie lieve steun!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s