Klooster

Bedrog

Nooit meer geef ik mijn ziel en zaligheid nog weg. NOOIT MEER. Want opnieuw, opnieuw – word ik ooit eens wijs! – bleek de man van wie ik dacht dat ik de liefde van zijn leven was en hij mijn eindelijk gevonden geluk zo nep als de pest. Hij is – ik vloek nooit, maar hoe graag zou ik het nu doen – hij, hij, hij, mijn liefde, mijn grote liefde bleek gewoon getrouwd. Op zoek naar een liefde on the side? Ik hou verdomme van hem. Nu doe ik het toch. Ik heb alle banden doorgesneden en probeer hier in het klooster verder te gaan met beter worden.Pfff, dat moest er even uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s