Wat voorbij komt

Krulletjes

Soep is altijd goed. Lekkere soep maakt mensen blij. En in dit geval ook de kok, die wel een opkikkertje gebruiken kan. Ik besluit naar de markt te gaan.
Terwijl ik zorgvuldig mijn groenten selecteer, zie ik een kleine jongen naar me kijken. Ik denk te weten waar hij naar staart. (Mijn beste vrienden weten dat er ‘iets’ aan mij is wat om aandacht vraagt) Maar ik vergis me. Als ik me naar hem over buig, steekt hij zijn hand naar me uit. ‘Ik heb ook krullen,’ zegt hij. Heel voorzichtig neemt hij een lok tussen zijn duim en wijsvinger. ‘Maar in de jouwe schijnt zon.’
Ik kan het niet laten zijn kroeskoppie te kussen.

kroeskoppie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s