Fleur de Fenne·Klooster

Kloosterkeukenrum

rumLieve vrienden,
Jullie weten dat het al een poosje niet goed met me gaat. Het was een grote stap om voor hulp naar de zusters te gaan. Een goede beslissing. Hier voelde ik me veilig en heel voorzichtig ging ik praten. Mijn wanen namen af. Mijn angsten leken ooit te overwinnen. Maar toen stierf mijn zusje en alles liep fout.
Maar hun liefde bleef stromen. Vandaag krijg ik een tweede kans. Ik mag hier blijven als ik me deze keer wél aan de afspraken hou. Als ik dat niet doe, is mijn plek hier voor een ander die het wél op waarde weet te schatten.
Ik heb de keuze gemaakt. Vanavond lever ik mijn telefoon in en verbreek ik langdurig alle contacten. Ook met twee mensen waar ik intens van hou. Zij zijn immers mijn schild van liefde en nu moet ik het zelf gaan doen. Ik zie er vreselijk tegenop.
Vanavond bezat ik me met thee en kloosterkeukenrum. Misschien vanmiddag al. Morgen ga ik met behulp van de nonnen de strijd aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s