Liefde

Dromerig

‘Fen?’
‘Fenne.’
‘Principessa!’
Ik schrik op uit mijn gedachten.
‘Hèhè, ik heb je aandacht,’ zegt Sergio en steekt me de bestellijst toe. ‘Waar zit je met je gedachten? Bij die EroScripta-wedstrijd? Je zit bij de beste 10. Verder kan je er niets aan veranderen.’ Hij grijnst. “Je hebt er een blos van. Geduld, meisje. Geduld.’
Als hij wegloopt, gaan mijn handen naar mijn wangen. Ze gloeien. Vreemd. Mijn gedachten waren immers niet bij die wedstrijd, maar bij zachte, donkere ogen en een uitnodigende mond. Ze bedelen om mijn aandacht. Mijn vingertoppen glijden naar mijn lippen. Ik kus ze zacht en druk ze op de foto op mijn scherm.
Aan het werk, Fen … Aan het werk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s