Liefde

Vandaag

Voordat ik ten volle besef dat ik aan het begin sta van een bijzondere dag, voel ik vlinders in mijn buik. In twee tellen ben ik klaarwakker. Vandaag is de dag, de dag waar ik op heb gewacht. Ik spring uit bed en trek de gordijnen open. Het is amper ochtend nog, de zon komt net op, geen wolkje te zien. Het belooft prima weer te worden en dat past perfect bij mijn stemming.

Onder de douche scrub ik stevig mijn huid. Alle oude cellen gaan er af. Vandaag moet de zon kans krijgen om mijn huid te kleuren. Terwijl ik mijn haar was, zing ik hard en vals een romantische hit van een of andere Franse zanger en even later scheer ik heel secuur elk haartje weg dat er niet hoort. Ik poets het glazuur zowat van mijn tanden. Grijnzend van voorpret wrijf ik mijn hele lichaam in met geurende bodylotion. Een vleugje Chanel gaat achter mijn oren, in mijn hals en in mijn lies.

Als ik me op wil maken, merk ik pas echt hoe opgewonden ik ben. Mijn handen trillen zo dat ik tot twee maal toe uitschiet met mijn mascara. Normaal gesproken iets waar ik me vreselijk boos over kan maken, maar nu lach ik mezelf uitgelaten uit als ik de zwarte vegen weg poetst. Tot slot stift ik mijn lippen, waarbij ik het niet na kan laten mezelf een kus toe te werpen in de spiegel.
Vandaag …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s